Boeken over groene smoothies

Op de website life-style.nl vind je veel recepten met groene smoothies. Toch kan ik me voorstellen dat je het ook leuk en handig vindt om een boek over groene smoothies te hebben, zeker als je deze regelmatig drinkt. Daarom heb ik op deze pagina een aantal boeken over groene smoothies verzameld.

Bij het maken van groene smoothies is een blender onmisbaar. Wij hebben onze tips voor de beste blender voor je op een rijtje gezet in een blender koopgids.

Wat is het beste groene smoothie boek van 2022?

Voor mij is de vraag wat het beste groene smoothie boek van 2022 is, makkelijk te beantwoorden. Er is namelijk 1 boek waardoor ik groene smoothies ontdekte en de reden dat ik ze op deze website ben gaan verzamelen en dat is Het Groene Smoothie boek. Ik houd niet van boeken vol met adviezen waar ik niet veel mee kan, zoals dat kraanwater ongezond is en waar je voor elke smoothie weer een andere superfood moet kopen. Het Groene Smoothie boek van Jennifer en Sven heeft gewoon lekkere basic recepten die wel verrassend en vooral gezond zijn.

Het Groene Smoothie Boek

Als je op zoek bent naar een leuk en toegankelijk boek met groene smoothie recepten die vrij eenvoudig te maken zijn, is Het groene smoothie boek voor jou een prima keus. Er staan veel smoothies in die niet moeilijk te maken zijn.

Waarom goed? De ingrediënten zijn makkelijk te verkrijgen en er hoeven meestal maar weinig verschillende ingrediënten in een smoothie. Bovendien smaken de smoothies ook heerlijk. Het boekje is klein en stevig met een duidelijke uitleg van elke smoothie. De recepten zijn vrij eenvoudig te maken dus je hoeft er niet lang voor in de keuken te staan. Kortom een uitkomst als je gezonde smoothies wil maken zonder teveel tijd en geld kwijt te zijn.

Nóg een pluspunt: heb je bijv. nog een banaan liggen? Zoek dan op banaan en je ziet direct in welke recepten banaan wordt gebruikt.

  • 4.2/5 sterren op bol.com
  • ook verkrijgbaar als e-book
Het groene smoothie boek

500 groene sappen & smoothies

Waarom goed? Veel waar voor weinig geld. In dit boek vind je maar liefst 500 recepten en daarmee is er veel heerlijke variatie in recepten:

  • groene smoothies
  • rode smoothies
  • ontgiftingssmoothies
  • smoothies voor kinderen
  • smoothies met alleen fruit

Een klein nadeel van het boek 500 groene sappen & smoothies is dat er relatief veel recepten met aparte ingrediënten in staan, zoals poeders waar ik nog nooit van heb gehoord. Er blijft echter nog genoeg lekkers over!

500 groene smoothies

Brain Food Smoothies

Gezond eten voor een brein-boost: in het boek Brain Food Smoothies staan 80 recepten, met uitleg over wat de specifieke ingrediënten doen voor je hersenen. 

Waarom goed? Vooral de achtergrondinformatie bij de recepten maakt dit tot een heel interessant boek. Ook staan er tips in het boek voor een gezondere levensstijl. Als je wilt weten hoe je brein werkt en hoe je dat met voeding kunt beïnvloeden is dit boek zeker een aanrader.

  • Verkrijgbaar als e-book of normaal boek
  • 240 pagina’s
  • Mooie vormgeving
Brain food smoothies