Bloggers gezocht

Houd je van schrijven en heb je interesse in de onderwerpen die op Life-Style worden behandeld? Vind je het daarnaast leuk om meer bekendheid te krijgen door middel van je zelf geschreven blogs? Dan ben ik op zoek naar jou (m/v)!

Op dit moment beheer ik Life-Style nog alleen, maar het zou fijn zijn als er meer mensen meewerken aan het succes van deze website. Helaas kan ik er op dit moment nog geen vergoeding tegenover stellen, maar wel mag je natuurlijk je eigen site promoten en krijg je af en toe de mogelijkheid producten te reviewen.

Als blogger van Life-Style.nl heb je enorm veel vrijheid over de onderwerpen waarover je wilt schrijven, de hoeveelheid blogs die je aanlevert en de stijl van schrijven die jou aanspreekt. Het is ideaal voor startende bloggers, omdat ik al veel ervaring heb met bloggen en online marketing en deze kennis deel ik graag met je! Het is niet de bedoeling dat de blogs commercieel zijn.

Heb ik je interesse gewekt? Stuur dan een kort mailtje naar mail@innonet-media.nl waarin je jezelf voorstelt. Ik kijk uit naar je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *