Receptenboek met eiwitrijke recepten

Receptenboek met eiwitrijke recepten

  • Berichtcategorie:Afvallen
  • Bericht reacties:1 Reactie


Receptenboek met eiwitrijke recepten – De trend van dit moment op het gebied van gewicht verliezen en fit door het leven gaan zijn de eiwitrijke recepten. In dit mooie boek vind je liefst 105 originele recepten en heel veel informatie. Ik heb al heel veel gehoord over dit boek en eigenlijk altijd positieve berichten. Kijk daarom ook eens op de website voor uitgebreide informatie.

receptenboek-met eiwitrijke-recepten

Ben jij net als ik geen fan van receptenboeken die je van alles beloven? Dat je het boek openslaat en al ziet dat die recepten echt niks voor jou zijn? Dan is dit boek echt anders en het zal je positief verrassen. In dit boek namelijk recepten die je echt wilt maken en die nog lekker zijn. Bovendien hoef je niet allerlei vreemde ingrediƫnten in huis te halen, kortom een boek waar je echt iets mee kunt!

Het receptenboek met eiwitrijke recepten nog even op een rijtje:

  • Geschikt voor mannen en vrouwen, mijn zoons eten ook heerlijk mee van de gerechten
  • Recepten voor ontbijt, lunch, diner, onderverdeeld naar voor-, hoofd- en nagerechten, en tussendoortjes (zowel zoet als hartig, inclusief eiwitshakes)
  • Bij elk recept is de voedingswaarde per persoon of portie vermeld, zodat je precies kunt zien hoeveel eiwit, koolhydraten en vet je binnenkrijgt
  • Minimaliseer gelijk de hoeveelheid suiker die je binnenkrijgt
  • De ingrediĆ«nten zijn betaalbaar en gewoon te koop bij de standaard supermarkt

Bekijk gewoon de website eens waar je nog veel meer informatie leest en bepaal of dit receptenboek iets voor jou is. Of misschien een leuk cadeautje voor een ander.

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie