Paleo eten

Paleo eten

  • Berichtcategorie:Afvallen
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in aanraking kwam met het Paleo dieet. Dit is een dieet wat heel goed past bij een gezonde lifestyle. Als je naar Paleo gaat zoeken, kom je zonder twijfel terecht bij Mitchel van Duuren, een pionier op dit gebied die superactief is in het promoten van het Paleodieet. Dit doet hij o.a. door het uitgeven van prachtige Paleo receptenboeken waarmee je direct zin krijgt om de recepten te maken, zo mooi zien de boeken eruit.

Wat is Paleo?

Eigenlijk gaat dit heel ver terug in de tijd en ga je met Paleo weer eten zoals onze voorouders dat deden. En dat betekent dat alle hedendaagse toevoegingen, Over het algemeen bestaan de Paleo maaltijden uit vlees / vis, groenten, fruit, noten en zaden. Als het beweegt of je kunt het rauw eten, dan is het waarschijnlijk wel “paleo-proof”.

Paleo boeken

Ik zette een aantal populaire Paleo boeken voor je op een rijtje:

  1. Super Simpel Paleo – ook smoothies en sapjes – door Mitchel van Duuren
  2. Smakelijk Paleo – met meer dan 290 recepten
  3. Paleo voor beginnners – door Elke Gunst
  4. Het Paleo Kookboek – door Irena Macri
  5. Eet Paleo in 7 stappen – door Marinka Bil
  6. De Paleo Revolutie – door Mitchel van Duuren
  7. Paleo Lifestyle programma – compleet programma waarbij je ook recepten ontvangt.

Als je interesse hebt in het Paleo dieet denk ik dat je in bovenstaand rijtje zeker wel een goed receptenboek zult vinden. Zelf heb ik Paleo voor Beginners en Super Simpel Paleo aangeschaft.

Is er een opvolger van Paleo?

Paleo ambassadeur Mitchel van Duuren is nu actief met het Keto-dieet. Is dit een vervanger van Paleo? Lees meer over het Keto-dieet op Life-Style.nl.

Geef een reactie