Adverteren op Life-Style.nl

Life-Style.nl is een onafhankelijke website gericht op iedereen die meer informatie wil over een gezonde levensstijl. De nadruk op de site ligt op recepten voor groene smoothies, diëten als het ketodieet en Paleo en maaltijdboxen.  

Maandelijks wordt de site door ongeveer 500 unieke gebruikers bezocht. Het bezoekersaantal heeft een stijgende lijn en de nieuwe content die regelmatig wordt gepubliceerd zorgt hiervoor. De Facebook pagina over Gezonde Groene Smoothie recepten die bij Life-Style.nl hoort heeft meer dan 2000 vind-ik-leuks. 

Er zijn diverse mogelijkheden om uw producten of diensten onder de aandacht te brengen van de bezoekers van Life-Style. Onze website en Facebook pagina zijn hiervoor een prima middel.

Affiliates

We maken op Life-Style.nl vaak gebruik van affiliate links. Wanneer u klikt op een affiliate link en vervolgens een product dat we adviseren bestelt, ontvangen we daarvoor een kleine commissie. Hierbij weten wij nooit wie welke producten of diensten heeft afgenomen bij een partner.

Reviews

We schrijven op Life-Style graag reviews over alles op het gebied van life-style. Onze mening is hierbij altijd eerlijk en onafhankelijk.

Winacties

Met name onze social media zijn interessant om in te zetten voor winacties. 

Advertentieruimte

Op Life-Style.nl bieden we advertentieruimte van verschillende formaten aan. De prijzen zijn afhankelijk van de locatie en de afmeting van de advertentie.

Advertorials

Het is op Life-Style.nl tevens mogelijk om uw product of dienst via een advertorial (artikel of tip) onder de aandacht te brengen. De effectiviteit van een advertorial ligt over het algemeen hoger dan bij standaard advertenties door de redactionele boodschap.

U kunt het onderstaande contactformulier gebruiken voor extra informatie over de verschillende mogelijkheden, suggesties, tarieven, bezoekersstatistieken, etc.